Transzgenerációs traumák és az egyéni családállítás

A családállítás segíthet feloldani olyan traumákat, amik eddig gátat vetettek a kibontakozásodnak, és mindehhez nálam egyéni foglalkozás adja a kereteket, ahol kifejezetten Rád hangolódom, a Te igényeidet veszem figyelembe és egy tartalmas beszélgetést követően a tudatos és a tudatalattiban is oldásokat végzünk, hogy végre megélhesd azt, aki valójában vagy.

Azzal bizonyára tisztában vagy, hogy a családodtól elképesztően sok dolgot hozol, jót és rosszat egyaránt. Személyiségjegyek éppúgy szerepelnek az „örökségeid” között, mint viselkedési minták és szokások, ám előfordulhat, hogy ennél is több mindent hordozol magadban az őseidből.

Lelki eredetű problémák is kiegészíthetik a sort, olyan feldolgozatlan események következményei, amik Téged gyötörnek, pedig valamelyik felmenőd élte meg. Lehet, hogy nem is tudsz az eseményről, lehet, hogy nem is ismered az adott felmenődet. Azonban energetikai és genetikai szinten egyaránt hordozhatod az ő traumái következményeit.

A transzgenerációs traumák háttere egy picit megfoghatatlannak látszik, de ha le akarjuk egyszerűsíteni a dolgot, arról van szó, hogy a családi lélekközösség sérülékeny egyensúlya felborul, és a traumát a következő generáció valamelyik tagja cipeli tovább. Az ok nemes egyszerűséggel a feldolgozatlanság és elfojtás, ami így vagy úgy, de megoldásra vár. De miért pont Te cipeled más terhét? Hiszem, hogy a lelked nem véletlenül választott bizonyos feladatokat, amik megoldása által Te magad nemesedsz.

Transzgenerációs traumák

Könnyen előfordulhat, hogy a Te boldogságod útjában is egy ilyen, transzgenerációs trauma áll, ebben az esetben pedig a családállítás jelenthet megoldást. Lehet, hogy már hallottál is erről a terápiáról / eljárásról, és az sem kizárt, hogy szkeptikus vagy – bizony, rengetegen vannak így ezzel. Képzeld, magam is az első alkalommal nagyon élesen figyeltem, hogy valóság e, ami történik. Ám a helyzet az, hogy a családállítás működik, akár van kézzelfogható magyarázat a mechanizmusára, akár nincs.

Nem baj, ha nem egészen hiszel benne, ha nyitott vagy, az már fél siker, ugyanakkor érthető az is, ha úgy érzed, nem szeretnéd idegenekkel megosztani a traumáidat. Szemben a hagyományos módszerrel nálam egyéni családállításon vehetsz részt, amit összekötünk egy önismereti tanácsadással, így kapsz egy komplett lelki csomagot ahhoz, hogy megszabadulj mindentől, ami eddig akadályokat állított eléd a kapcsolataidban vagy akár a karrieredben.

A jót őrizd meg, a rosszat pedig dolgozd fel, ez az egyetlen helyes út arra, hogy kezelni tudd a családi örökségeidet, és ez az, amiben segíteni tudok Neked. Ha a családállítás felkeltette érdeklődésedet, forduljon hozzám bizalommal!

Transzgenerációs traumák
Családállítás
Önfejlesztés
error: Content is protected !!