Hivatás mentorálás, és ami utána következik

Egy darabig talán beérted egy állással, de időről időre te is érezted, hogy

  • valami furcsa zaklatottság van a mindennapjaidban,
  • több van benned, mint amennyit kihoz belőled a jelenlegi munkád,
  • hétfőn kedvtelenül indítod a napod, sőt talán már vasárnap délben gyomorgörcsöt érzel,
  • a munkatársaid, a főnököd nem ért meg, nem látják azt, aki valójában vagy,
  • sokszor semmi kedved ahhoz, amit meg kell csinálnod,

azonban a hivatás mentorálás segítségével egy egészen új úton indulhatsz el. Ez viszont nem jelenti azt, hogy mostantól minden rózsaszín és cukorízű lesz, komoly munka vár rád, de mindennél jobban megéri. Nem foglak ámítani, lesznek völgyek, kilépési vágy, elbizonytalanodás, sőt ha nem figyelsz oda, akár kiégés is, de azért is leszek melletted, hogy mindenre figyelmeztesselek és átsegítselek a nehéz pontokon.

Saját és ügyféltapasztalatból egyaránt bátran kijelentem, hogy

  • könnyedebb és boldogabb érzéseket fogsz egyre gyakrabban átélni,
  • megnő az önbizalmad, hiszen olyan dologgal foglalkozol, amiben te vagy a legjobb,
  • örömtelibben indulnak a reggelek,
  • lesz célod és perspektívád,
  • rengeteg korlátozó akadályt gördítünk majd el az utadból, ami láthatóan vagy láthatatlanul akadályozott eddig.

Mi lenne, ha olyan munkát végeznél, ami pénzkereset és szerelem egyszerre? Hivatástudatról nem csak akkor beszélhetünk, ha már gyerekkorodban pontosan tudtad, mivel szeretnél foglalkozni és nem hagytad, hogy bármi eltántorítson a célodtól. A legtöbb ember nem tudja mire született és én ebben segítek, hogy megtaláld.

Hivatás mentorálás

Benned is ott lakozik valami egészen egyedi tehetség, amit csak a megfelelő környezetben tudsz kamatoztatni. Épp ezért válhat hasznodra a karrier tanácsadás, ami segít előcsalogatni belőled a rejtett kincseket és ez lesz az alap ahhoz, hogy megtaláld a nagybetűs hivatást és elkezdj végre szárnyalni.

Van azonban valami, amiről tudnod kell, ha elindulsz ezen az úton. Talán hallottál már a bornout szindrómáról, vagyis a kiégésről, ami sajnos éppúgy fenyegeti azokat, akik imádják a munkájukat, mint azokat, akik csak bejárnak dolgozni, sőt! Kutatások szerint a probléma nagyobb eséllyel éri utol azokat az embereket, akik igazán elhivatottak, hiszen a munka iráni szenvedély olykor egyszerűen nem enged szabadulni.

Ne úgy képzeld el ezt a dolgot, mint ahogy a filmekben láttad, nem arról van szó, hogy egyszerűen csak az asztalra borulsz vagy kiborulsz a túlhajszoltság miatt. A kiégés egy igazi alattomos probléma, ami észrevétlenül bukkan fel, és lassan, de biztosan felemészti az embert. A hivatás mentorálás program során erre is figyelek, hogy ismerd meg a saját egyensúlyodat és tartsd is meg.

Nem csak elindítalak az úton, hanem addig vagyok veled, ameddig csak igényled és bármikor jöhetsz hozzám újabb alkalmakra. A célom, hogy minél több ember lépjen a hivatásába, váljon önmagává és ezen túlmenően mindezt egyensúlyban végezze önmagával és a létezéssel. Mindent megteszek majd érted, de ez még 50%, a többi rajtad múlik és szívből remélem, hogy kitartasz te is amellett, hogy valódi önmagaddá válj, én biztosan kitartok és mindent meg fogok tenni ezért. Jelentkezz bátran hivatás mentorálásra, és készülj egy egészen új életre!

Hivatás mentorálás
Családállítás
Önfejlesztés
error: Content is protected !!