Hivatás mentorálás, karrier tanácsadás

A hivatásunk az a terület, amiben kibontakozhatunk, amiben megmutathatjuk a világnak, hogy miben vagyunk egyediek és a legjobbak. Mindenkinek van olyan, amihez ő ért a világon a legjobban. A világ pedig alig várja, hogy megajándékozzuk ezzel az egyediséggel.

De sajnos az embereknek csupán aprócska százaléka van a hivatásában és még kisebb százalékuk teljesíti be a küldetését. Pedig sokkal boldogabbak lennének az emberek és egy csodálatos hely lenne a világunk – ha mindenki a hivatásában lenne és kiteljesedne benne.

Karrier tanácsadás, Mentor program

Karrier tanácsadás elakadóknak és továbblépőknek

Az egyik kérdés, ami felmerül a legtöbb emberben, az a „mire születtem, miben vagyok igazán jó” kérdése. Vannak, akik tudják, mit szeretnének, azonban nem tudják hol és hogyan érvényesítsék a képességeiket. Olyanok is akadnak, akiknek csak sejtésük van arról, mi érdekli őket és nem tudják, hogy miként hozzák ki belőle a legtöbbet. És van a legnagyobb, harmadik tábor, akik egyáltalán nem éreztek még rá a saját egyediségük ízére.

Itt jövök én a képbe. Segítek megtalálni azt az egyedi színpalettát, ami Te vagy. Meghatározzuk az önazonos énedet és ezt követően segítek megtalálni azt a hivatást, amire születtél, segítek elindulni egy úton a sikeres karrier felé.

Sokan küzdenek félelmekkel, lelki gátakkal és kevés az önbizalmuk. Ami nem csoda, hiszen ha egy oroszlánt hattyú szerepbe kényszerítünk vagy fordítva, nem fogja megélni önmaga teljességét és képességei kihasználtságát, így se önbizalma, se boldogsága nem lesz. Velem ezeken a kétségeken is át tudsz lépni és elindulni a megtalált és beazonosított céljaid felé.

Én abban tudok Neked segíteni, hogy fokozatosan az utadra lépj és kibontakozz. Szívügyem ez a téma, hiszen a boldogságnak egy hatalmas összetevője a hivatás és a küldetés. És jól tudom, hogy a megalkuvást az Élet hogyan kezeli. Nem boldogsággal. Ne add lejjebb! Ott van benned a teljesség és engedd, hogy rávezesselek.

A beszélgetéseink során meghatározzuk az irányt, ami igazán boldoggá tesz és önazonos Veled. Ha valamilyen blokk áll az utadban, azt ott azonnal kioldjuk, kidolgozzuk belőled, hogy ne álljon akadály előtted. Ezt követően segítek az elindulásban, átbeszéljük a legfontosabb tennivalókat és meghatározzuk az elvégzendő feladatokat.

Karrier tanácsadás, Mentor program

Miért éppen engem válassz a segítődnek mentoráláshoz?

 • Először is azért, mert nekem pont ez a hivatásom. Egészen pontosan az, hogy mások egyediségére tűpontosan ráérezve a boldogulásuk útjára tereljem őket.
 • Másfelől pedig (pont az előzőekből kifolyólag) nem láttam még sehol máshol olyan komplex kidolgozott rendszert erre, mint ami nálam került kifejlesztésre.
 • Harmadsorban szakmai és tapasztalati tőkének sem vagyok híján. Miután jogász vagyok és van bőséges üzletvezetési tapasztalatom is, így – a lelki oldások és intuitív iránymeghatározás mellett – el tudlak látni a legfontosabb tanácsokkal, melyeket az elmúlt bő évtized során figyeltem meg.

Az nem kérdés, hogy az ilyen dilemmák esetén igazán hasznos tud lenni a tapasztalat. Ebből bőséges mennyiséggel rendelkezem, ráadásul szerteágazó területekről. A pályámat jogász és gazdasági végzettséggel kezdtem és bő évtizednyi ideig tevékenykedtem az üzlet világában. Üzletvezetésben, ágazati vezetésben és cégalapításban valódi gyakorlati tapasztalattal rendelkezem.

Sosem álltam meg, a kíváncsiságom mindig tovább vitt. Dolgoztam diplomáciában, továbbá bankárként, jogászként, kockázatelemzőként, IT projekt managerként, cégvezetőként is. Ennek köszönhetően tudok gyakorlatias, hiteles tanácsokat adni – szakmától függetlenül. A világ több országában éltem, több nyelven beszélek, megismertem számos kultúrát, nemzetet, tágítva ezzel a perspektívámat.

A művészetek világába is betekintést nyertem. Táncoltam az Operaházban balerinaként is, több hangszeren játszottam, festek, művész családban nőttem fel, így a művészet és a művészlelkek is közel állnak a szívemhez. Természetesen önmagukban a tapasztalatok, a tudás és az élmények keveset érnek, ha valaki nem tudja őket átadni.

Amellett, hogy egy évtizednyi, üzleti mentorlásában szerzett tapasztalatomat osztom meg a vendégeimmel, egyúttal komplex mentor programmal is segítem őket. A pszichológiai ismereteim és az intuitív ráhangolódás egyedi technikájának alkalmazása a segítségemre van abban, hogy meghatározzam, Te miben vagy egyedi.

Az egyéniségedre, tudásodra, szakmai tapasztalatodra, erősségeidre és természetesen az életcélodra és víziódra szabott folyamaton vezetlek végig.


Hogy néz ez ki a gyakorlatban?

A közös munka időtartama során egy Google Drive mappába töltöm fel az esetleges segédanyagokat és te is ide fogod majd feltölteni az elkészült feladatokat, anyagokat. Az alkalmak között utánkövetést tartunk e-mailen keresztül. A Google Drive-ba feltöltött anyagokat, feladatokat (amiket a konzultációnk végén határoztunk meg) átnézem, ilyenkor adok visszajelzést, és hagyok megjegyzéseket a dokumentumokban. (Egy utánkövetésre legfeljebb egy órát szánok.)

A bérlet 4 hónapig használható fel (ez idő eltelte után a fel nem használt alkalmak elvesznek, így kérlek, ezt vedd figyelembe az időpont foglalásnál). További részletekért érdemes elolvasnod a Gyakran Ismételt Kérdéseket, ugyanis ott részletesebben kifejtem a mentorálás menetét.

Ne alkudj meg, ott van benned is a csoda és tegyük szebb hellyé ezt a világot általa(d) ! 🙂

Jelentkezz MOST, várlak szeretettel.

Egyéni foglalkozás (4 alkalom) tartalma:
• 4 alkalom mentorálás (4x 1,5 óra)
• Két alkalom között online utánkövetés (max. 4×15 perc)
• Jogi és üzletvezetési tanácsadás az elinduláshoz
• + Ajándék segédletek

Időtartam: A konzultációs alkalmakat 4 hónapon belül ajánlott felhasználni.
Helyszín: Online (Google Meet) vagy személyesen a rendelőmben 

Ár: 25.000 Ft / első alkalom. További alkalmak: 20.000 Ft / alkalom 

Szolgáltatások főnix csomag

Szolgáltatások

    Ár: 20.000 Ft

Főnix
csomag

Egyéni konzultáció 
családállítással

 • Önismereti tanácsadás (30-60 perc)
 • Családállítás (30-60 perc)
 • Önismereti munkafüzet (PDF)
 • +Ajándék videó (online)

Ár: 30.000 Ft 

SOS
konzultáció

24 órán belül  

 • Amennyiben égető problémával állsz szemben, ami nem várhat, igyekszem mi hamarabb, legkésőbb 24 órán belüli időpontot adni
 • Kapacitás függő szolgáltatás

Ár: 20-25.000 Ft / alkalom

Hivatás Mentorálás

Egyéni konzultáció
(4 alkalom)

 • 4 alkalom mentorálás
  (4x 1,5-2 óra), első alkalom: 25.000 Ft, következő alkalmak: 20.000 Ft
 • Két alkalom között online utánkövetés (4×1óra)
 • Jogi és üzletvezetési tanácsadás az elinduláshoz
 • + Ajándék eBookok

Ár: 29.000 Ft / alkalom

Párkapcsolati Tanácsadás

Páros foglalkozás

 • Sérelmek átbeszélése
 • Megértés és megértetés
 • Konfliktus kezelési technikák
 • A gyökér ok megtalálása
 • Gyermekkori sérelem oldása (ha szükséges)
 • Akcióterv a következő alkalomig

Szolgáltatások

Főnix
csomag

Ha feltámadnál a Téged korlátozó életesemények és érzések örvényéből és fellélegeznél végre, ez az egy alkalmas terápia Neked szól.

SOS konzultáció

Amennyiben égető problémával állsz szemben, ami nem várhat, igyekszem mi hamarabb, legkésőbb 24 órán belüli időpontot adni – kapacitás függően.

Csoportos családállítás

Ha megtapasztalnád a csoportos együttműködés erejét és akár saját, akár mások transzgenerációs mintáinak áttörő feloldásában részt vennél, szánj rá egy napot, hogy az életed többi napja könnyedebb és boldogabb legyen.  

Párkapcsolati Tanácsadás

Olyan technikákat használok itt, ami után egyértelműen jobban kell éreznetek magatokat. Igenis megérdemled, hogy boldog és kiegyensúlyozott légy.

Rólam mondtátok

Számomra csodálatos érzés az utatokon és szárnyalásotokon részt venni.

Olvasd el, hogyan élték meg mások a velem való munkát és jelentkezz te is

Családállítás
Önfejlesztés
error: Content is protected !!