Problémák és megoldások

Anyaság, Apaság – gyermekkel való kapcsolat

A párkapcsolat mellett a szülő-gyermek kapcsolat a másik terület, ami a legnagyobb érzelmeket képes az emberekben megmozgatni és ha ezen a területen tapasztalsz nehézséget, ne aggódj, egyáltalán nem vagy egyedül.
Két ember létezik: aki bevallja és aki nem vallja be, hogy olykor bizony nagyon nehéz szülőnek lenni.

A vendégeimnek a 60-70%-a ezzel a problémával fordul hozzám és a foglalkozás végére könnyebbnek és felszabadultabbnak érzi magát. Nem vagy rossz szülő, nem rossz a gyermek, senkivel sincs semmi baj, csupán másképpen kell meglátnod a dolgokat. Az Élet valódi üzenetét kell meglátnod és ebben segítek Neked.

Ha szeretnéd, hogy kielemeznénk a részleteket, hogy az Élet üzenetét megfejtsük, akkor egyéni foglalkozást ajánlok. Érdemes egy bérletet kiváltani (Delux Élet csomag, 3 alkalom), ha mélyebbre ásnál a témában és kioldanád a téged korlátozó szülői mintázatokat.

Ha úgy érzed, inkább a tudattalanra bíznád a feladatot és átengednéd magadat egy elemi erőnek, gyere el egy csoportos családállításra és oldjuk ki a korlátozó blokkokat.

Amennyiben kihat a probléma a párkapcsolatodra is, szívből ajánlom, hogy gyertek el egy párkapcsolati tanácsadásra, ahol nagyon sok minden helyre tud kerülni.

Ne habozz, megérdemled, hogy boldog szülője legyél a gyermekednek, jelentkezz MOST, várlak szeretettel.

Anyaság, apaság, gyermekkel való kapcsolat

Jelentkezz most!

Ha kérdésed van, érdeklődsz a lehetőségek felől vagy szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot, akkor írj bátran, szívesen válaszolok a kérdéseidre.

Jelentkezz most!

Ha kérdésed van, érdeklődsz a lehetőségek felől vagy szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot, akkor írj bátran, szívesen válaszolok a kérdéseidre.

Családállítás
Önfejlesztés
error: Content is protected !!