Problémák és megoldások

Szexualitás

Ez az egyik kedvenc témám, hiszen olyan mély rétegeket képes megmozgatni, olyan művészi komplexitással, hogy nem is gondolnánk, mi mindenre kihat. Nem is hinnéd, milyen sokan fordulnak ezzel a témával hozzám, ne érezd magad kellemetlenül. Ez egy természetes folyamat és megérdemled, hogy te is a maga természetességében élhesd meg.

A foglalkozások során felszakítjuk a blokkokat, a téves hiedelmeket és fokozatosan megengedjük, hogy a feltorlódott folyóvíz kiszabadulhasson a szorításból és megélhesse azt, ami mindig is volt. A cél, hogy végre önfeledten, felszabadultan élhesd meg azt, aki vagy – felesleges gondolatok nélkül.

Általában ezt a témát inkább intim környezetben, egyéni foglalkozásban szokták felhozni, de láttam már rá példát, hogy csoportos foglalkozásokon is csodálatos eredmények születtek.  Ha párkapcsolati vetülete is van és nyitottak vagytok rá mindketten, biztonságos környezetben átbeszélhetitek egy képzett segítővel a nehézségeket egy párkapcsolati tanácsadás keretében és megoldást találunk az elakadásokra. 

Ha inkább egyéni foglalkozásra jönnél (Főnix vagy Delux Élet csomagban), nem fogod megbánni, ha a témával foglalkozol, mert a szexuális életünk az Életünk levetítve kicsiben. És ami oldódik kicsiben, az oldódik nagyban és fordítva.

Megérdemled, hogy önfeledten élvezd az Életet, nem érdemes tovább várni, jelentkezz MOST, várlak szeretettel.

Szexualitás

Jelentkezz most!

Ha kérdésed van, érdeklődsz a lehetőségek felől vagy szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot, akkor írj bátran, szívesen válaszolok a kérdéseidre.

Jelentkezz most!

Ha kérdésed van, érdeklődsz a lehetőségek felől vagy szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot, akkor írj bátran, szívesen válaszolok a kérdéseidre.

Családállítás
Önfejlesztés
error: Content is protected !!