Problémák és megoldások

Pénz

Óriási hangsúlyt kap ez a terület az életünkben és nem is csoda. Akárhogyan is nézzük, szükségünk van pénzre, hogy hozzájussunk bizonyos javakhoz és egy életszínvonalat fenntarthassunk.

A pénz nem rossz és nem jó, hanem van. A pénzhez való hozzáállás viszont már nagyon sokszínű képet mutat. Nem is a pénzt, hanem az ahhoz társított címkéket kell szemügyre vennünk.

A bőség fogalmát leszűkíted a pénzre? Ha van pénz, de nincs egészség, párkapcsolat, barátok, szakmai kiteljesedés, akkor bőségben élsz? A pénz a létfenntartást szolgálja (túlélés) vagy az életöröm megélését?

Túléled vagy megéled az életet?

Ezek a minták javarészt szüleinktől, gondozóinktól és a környezetünktől ragadnak ránk és szinte ki sem látunk ebből a mókuskerékből. De most itt vagy. Valami miatt itt vagy. Elindult a változás és ne állítsd itt meg. Gyere tovább és döntsd le a falakat, amik a SZŰKséglet szintjén tartottak eddig és lépj tovább a BŐség felé.

A Főnix csomag (egyszeri alkalom kettesben) tökéletes kezdés lehet. Meglátod, a befektetett pénz és energia, sokszorosan megtérül.

Ha pedig úgy érzed, szeretnél velem tovább jönni, válaszd a Delux Élet csomagot. Ez egy 3 alkalmas bérlet, aminek a keretében egy alkalom kedvezményesebb áron jön ki és hosszú távon nagyon jó eredményeket lehet elérni. Egy ilyen foglalkozás sorozat alkalmával hivatás mentorálásra is sor kerül, amit rendkívül fontosnak tartok, hiszen azt, aki valóban a hivatásában van és a küldetése felé halad, azt az Élet is honorálja, tengernyi bőséggel.

Amennyiben főként a párkapcsolatodban jelentkezik feszültség az anyagiak miatt, nagyon jó hatással szokott lenni a párra és a helyzetükre, ha eljönnek egy párkapcsolati tanácsadásra.

Bárhogyan is döntesz, a mozdulatlansággal a jelenlegi helyzetedben maradsz. Lép egyet, tedd meg azt a lépést, ami a BŐség felé visz Téged. Mert megérdemled. Jelentkezz MOST, várlak szeretettel.

Pénz

Jelentkezz most!

Ha kérdésed van, érdeklődsz a lehetőségek felől vagy szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot, akkor írj bátran, szívesen válaszolok a kérdéseidre.

Jelentkezz most!

Ha kérdésed van, érdeklődsz a lehetőségek felől vagy szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot, akkor írj bátran, szívesen válaszolok a kérdéseidre.

Családállítás
Önfejlesztés
error: Content is protected !!